Samsung'un Hangi Akıllı Telefon Modelleri Android 13 Güncellemesi Alacak

Samsung'un Hangi Akıllı Telefon Modelleri Android 13 Güncellemesi Alacak

Samsung, Android 13 güncellemelerindeki başarısıyla, akıllı telefon kullanıcıların gözdesi bir marka haline geldi.

Samsung'un amiral gemisi sınıfına dahil olan akıllı telefonlarını, yeni sürüm kapsamı dışında bıraktığına daha önceler şahit olmuştuk. Akıllı telefon modellerine yeterli yazılım desteği sağlamadığı için Samsung, hep eleştiri konusu olmuştur. Ancak son yıllarda yazılım desteği konusunda inanılmaz bir dönüşüm yaşayarak Samsung, artık eleştirilere son verdi. Bu nedenle şirket, son birkaç senede güncelleme konusunda en başarılı isimlerden biri haline geldi.

Samsung'un Hangi Akıllı Telefon Modelleri Android 13 Güncellemesi Alacak

Ş irket en önemli amiral gemisi modellerine Android 13 desteğini çoktan sunmuştur. Şimdi de orta segment modelleri için çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin yayınladığı son haberlere göre, Galaxy A73 5G modeli için Android 13 güncellemesi başlanıldı. Güncelleme ilk olarak şirketin Malezyalı kullanıcılarına, daha sonrasında diğer bölgelere de servis edilecektir. Henüz Galaxy A73 5G modeli için Android 13 güncellemesinin tarihi belli olmasa da, Kasım ayı içerisinde sürüm yenilenmesinin hizmete sunulacağı tahmin ediliyor.

Samsung'un daha sonralar hangi akıllı telefon modellerine Android 13 güncellemesini getireceği henüz belli olmasa da, kullanıcılar tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlar (0)

Daha yeni Daha eski