Postegro Hala Çalışıyor Mu?

Postegro hala çalışıyor mu

Merhaba arkadaşlar. Önceler herkesin gizli instagram hesaplarını görüntülemek için kullandığı, Postegro uygulaması hakkında bilgi paylaşacam. Yazının konusu şu olacaktır: Postegro hala çalışıyor mu?

Postegro Nedir ve Nasıl Çalışır? 

Kısacası, Postegro gizli instagram hesaplarını görüntülemenizi sağlayan bir uygulamadır. Postegro ile herhangi bir gizli Instagram hesabının gönderilerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Postegro kullanarak instagram profil resimlerini, hikayelerini ve videolarını görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.

Postegro'nun özellikleri: 

Gizli instagram hesabını full HD olarak görüntüleyin 
Fotoğraf ve videoları indirin 
Profilinizi kimin görüntülediğini öğrenin 
Premium üyelikle sınırsız hesap görüntüleyin ve profilinizi gizleyin

Postegro hala çalışıyor mu?

Son zamanlarda arkadaşlarının gizli instagram hesaplarını görmek isteyenlerin sıklıkla aklına gelen bir konu bu. Gizli bir Instagram hesabını takip etmek, düşündüğünüzde biraz etik olmayabilir. Ancak birçok kişi merak ettiği için Postegro uygulamasının çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim.

Evet, Postegro hala çalışıyor! Önceler Play Store'dan indirebilirken, etik bir uygulama olmadığı için Play Store'dan kaldırıldı. Ancak kullanıcılar için Postegro'nun web versiyonu hala çalışıyor. Eğer denemek isterseniz Postegronun web sayfasını ziyaret ederek uygulamayı kullanabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlar (0)

Daha yeni Daha eski